Gamink.lt

Makaronai su aguročiais

  • Ingredientai

    500 g aguročių
    100 ml alyvų aliejaus
    100 ml grietinės
    5-6 dideli bazilikų lapai
    500 g spagečių arba juostinių makaronų,
    vandens
    druskos
    tarkuoto sūrio.

    Gaminimas

    Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apkepkite su aliejumi iš abiejų pusių. Supilkite į aguročius pusė grietinės, smulkintus baziliko lapus ir kepkite ant nestiprios ugnies 5 min. Išvirkite makaronus ir gerai nuvarvinkite. Į indą, kuriame patieksite, suberkite tarkuoto sūrio, sukrėskite makaronų sluoksnį, o galiausiai – keptų aguročių sluoksnį. Apliekite viršų grietine ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Palikti komentarą