Gamink.lt

Maltos mėsos troškinys

  • Ingredientai

    500g maltos mėsos
    2 svogūnai
    1 morka
    Pusę raudonos, geltonos ir žalios paprikos
    300-400g konservuotų pupelių
    200-300g konservuotų pomidorų be odelių
    3-4 skiltelės česnako
    Keletas “Čili” pipirų
    Aštrūs prieskoniai
    Pipirai
    Druska

    Gaminimas

    Į didelę keptuvę sudėkite stambiai supjaustytus svogūnus ir morką, apkepkite. Tada sudėkite maltą mėsą, pakaninkite prieskoniais ir 5-7 minutes pakepinkite. Stambiai supjaustykite paprikas, susmulkinkite česnakus ir sudėkite į keptuvę. Įpilkite stiklinę vandens (sultinio), sumeskite supjaustytus čili pipirus ir troškinkite 10 minučių. Baigiant sudėkite pupeles ir pomidorus ir dar kelias minutes patroškinkite. Troškinį patiekite su balta duona.

Lankytojų komentarai

  1. Andrius 2010 January 19, 02:17

    kiek vandens?

Palikti komentarą