Gamink.lt

Įdarytas Bavarų kepsnys

  • Ingredientai

    300 g jautienos šlauninės
    1 šaukštas pikantiškųjų garstyčių
    150 g konservuotų agurkų
    1 mažas svogūnas
    1 šaukštas sviesto
    50 g sviesto
    50 g sūrio
    2 kiaušiniai
    1/8 l grietinės
    4 paprikomis įdarytos slyvos

    Gaminimas

    Keturis vienodo dydžio mėsos griežinėlius aptepti garstyčiomis. Agurkus supjaustyti kubeliais. Nuluptą svogūną sutarkuoti.
    Sviestu ištepti kepimo indą, ant dugno dėti 2 mėsos gabaliukus, ant jų – agurkų ir svogūno mišinį ir pridengti kitais dviem mėsos griežinėliais.

    Sūrį supjaustyti mažais gabaliukais ir dėti ant mėsos. Kiaušinius išplakti su grietine ir šiuo plakiniu užpilti mėsą. Kepti ant viduriniojo orkaitės įtvaro.

    Alyvas supjaustyti griežinėliais ir apibarstyti iškeptą valgį.

Lankytojų komentarai

  1. Liza 2012 October 3, 13:24

    Et, tas pienas… O aš baadnu ledus gaminti ir kažkodėl nuoširdžiai manau, kad gavosi šnipštas. O taip sunku išlaukti tas 5 valandas, kol sustings :(

Palikti komentarą