Gamink.lt

Kremas su rabarbarais ir braškėmis

  • Ingredientai

    375 g rabarbarų
    100 g serbentų drebučių
    4 šaukštai cukraus
    1 kiaušinis ir 1 trynys
    500 g braškių
    2 šaukštai citrinos sulčių
    2 šaukštai apelsinų likerio
    20 g skaldytų migdolų

    Gaminimas

    Rabarbarus nuplauti, nulupti, nusausinti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Užvirinti su serbentg drebučiais, po to sutrinti maišikliu.

    Kiaušini ir tryni išsukti su 2 šaukštais cukraus. Užvirintą vaisių tyrę po truputi supilti i kiaušinių kremą ir atvėsinti.
    Braškes nuplauti, perpjauti pusiau, nuskabyti vaiskočius.

    Citrinų sultis sumaišyti su likeriu, 2 šaukštais cukraus ir užpilti pusiau perpjautas braškes. Viską išmaišyti ir palikti 30 minučių.

    Patiekti deserto lėkštelėse, papuošti braškėmis ir migdolais.

Į viršųKategorija: Desertai

Palikti komentarą