Gamink.lt

Apelsinų ledai su migdolais

  • Ingredientai

    60 g koncentruotu apelsinu sulčių
    1/4 l grietinėlės
    1 pakelis vanilinio cukraus
    2 šaukštai persijoto miltinio cukraus
    2 šaukštai skaldytų migdolų

    Gaminimas

    Iš šaldytuvo išimti koncentruotas apelsinų sultis. Grietinėlę išplakti su vanilmiu cukrumi, po to supilti koncentratą ir suberti miltinį cukrumi.

    Kremą išpilstyti i formeles ar indelius ir atšaldyti šaldiklyje apie 1 valandą.

    Migdolus paskrudinti sausoje keptuvėje. Indelius su ledais išimti iš šaldiklio, trumpam panardinti į šiltą vandenį, kad lengviau būtų desertą išversti ant lėkštelių. Papuošti migdolais.

Į viršųKategorija: Desertai

Palikti komentarą