Gamink.lt

Arbatos kremas su romu

  • Ingredientai

    4 šaukšteliai arbatžolių
    20 g želatinos
    2 kiaušiniai
    žiupsnelis druskos
    100 g cukraus
    6 šaukštai apelsinų sulčių
    2 šaukštai romo
    200 g grietinėlės

    Gaminimas

    Arbatžoles užplikyti 1/4 l verdančio vandens. Po 4 minučių perkošti. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje.
    Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir apelsinų sultimis. Supilti romą ir arbatą. Indą su kremu įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu. Maišyti, kol šiek tiek sutirštės.

    Indą su kremu perdėti į dubenį su šaltu vandeniu. Kartkartėmis kremą suplakti. Kai kremas sutirštės, atsargiai įmaišyti baltymy putas ir plaktą grietinėlę.

    Į desertines taures sudėti kremą. Atšaldyti ir papuošti.

Į viršųKategorija: Desertai

Palikti komentarą