Gamink.lt

Gaivieji alaus drebučiai

  • Ingredientai

    40 g razinų
    1 pakelis želatinos
    2 šaukštai cukraus
    2 šaukštai aviečių sirupo
    1/2 l šviesaus alaus
    4 citrinos
    1/8 l grietinėlės
    riekutė rupių miltų duonos

    Gaminimas

    Razinas nuplikyti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje.

    Aviečių sirupą, alų ir cukrų įkaitinti, bet nevirti. Sudėti išbrinkintą želatiną ir maišyti, kol ištirps. Atvėsinti.

    3 citrinas kruopščiai nulupti, perpjauti į 4 dalis. Citrinų minkštimą, razinas ir šviežias ar šaldytas avietes sudėti taures, užpilti stingstančiais drebučiais ir gerai atšaldyti.

    Grietinėlę išplakti. Drebučius papuošti plaktos grietinėlės roželėmis ir apibarstyti duonos trupiniais. Galima papuošti ir citrinos griežinėliais.

Gairės: ,

Į viršųKategorija: Desertai

Palikti komentarą