Gamink.lt

Liepsnojanti ledų taurė

  • Ingredientai

    1/2 l vyšnių ledų
    750 ml vyšnių kompoto
    4 citrinos griežinėliai
    4 cukraus kubeliai
    1/2 l aviečių trauktinės

    Gaminimas

    30 minučių iki patiekiant desertą ledus iš šaldiklio perdėti į šaldytuvą. Ledai turi suminkštėti, bet nesutižti. Deserto stiklinaites atšaldyti.

    Vyšnias nuvarvinti, dėti į stiklinaites, paskui dėti ledų. Stiklinaites pridengti citrinų griežinėliais, ant jų uždėti po cukraus kubelį.

    Cukrų apšlakstyti aviečių trauktine ir uždegti. Liepsnojančias ledų taures patiekti į stalą. Taip paruoštas ledų desertas įspūdingiausiai atrodys žvakių šviesoje.

Gairės:

Į viršųKategorija: Desertai

Palikti komentarą