Gamink.lt

Kiaušinių punšas

  • Ingredientai

    1/2 lbaltojo vyno
    1/2 vaniles lazdelės
    2 citrinos griežinėliai
    1 cinamono žievelės gabalėlis
    3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos
    50 g miltinio cukraus
    4 šaukšteliai romo

    Gaminimas

    Kiaušinių punšui baltąjį vyną pakaitinti (tik nevirti) su puse vanilės lazdelės, citrinos griežinėliais ir cinamono žievele.

    Baltymus suplakti iki putų su druska, sukrėsti trynius, suberti miltinį cukrų ir pagardinti romu. Viską atsargiai išmaišyti.

    Vyną perkošti, supilti į kiaušinių putas ir išplakti. Punšą išpilstyti į taurės.

    Pagardinti tarkuotu šokoladu. Tiekti tik pagamintą.

Palikti komentarą