Gamink.lt

Krušonas su vaisiais

  • Ingredientai

    4 kieti persikai
    50 g miltinio cukraus
    20 ml konjako
    10 ledo kubelių
    1/5 l baltojo vyno
    500 ml mineralinio vandens

    Gaminimas

    Persikus trumpam panardinti į verdantį vandenį, po to – nulieti šaltu. Nulupti odelę, perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir supjaustyti į 4 dalis.

    Į kriušonui skirtą stiklinį indą sudėti vaisius ir suberti cukrų. Užpilti konjaku. Suberti ledo gabalėlius ir įmesti vieną persiko kauliuką. Kai kriušonas atšals, kauliuką išimti.

    Paruošti taures. Baltąjį vyną ir mineralinį vandenį atšaldyti. Vyną ir mineralinį vandenį supilti į kriušoną svečiams matant.

Gairės: ,

Palikti komentarą