Gamink.lt

Vanilinis obuolių kriušonas

  • Ingredientai

    1 vanilės lazdelė
    2 citrinos
    125 g cukraus
    4 kvapūs obuoliai
    2 l lengvo baltojo vyno

    Gaminimas

    Vanilės lazdelę perpjauti pusiau. Išspausti mcitrinų sultis, sumaišyti su cukrumi ir pagardinti vanile.

    Obuolius nulupti, perpjauti j 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais ir apšlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

    Obuolių griežinėlius suversti į stiklinį indą, užpilti vynu (kad apsemtų), uždengti dangčiu ir įdėti į šaldytuvą.

    Į likusį vyną įdėti obuolių žievelę bei išpjautus sėklalizdžius ir šiek tiek palaikyti šaltai. Paskui perkošti per sietelį ir supilti į indą su vynu bei obuoliais.

Lankytojų komentarai

  1. Imdat 2012 July 29, 09:31

    LadyRasta!Conheci seu blog hoje e aderoi!E aderoi esse post, nao conhecia o Ricardo Freire e nem o seu blog. Vc tem toda razao, ele de1 dicas f3timas. E o livro deve ser muito bom, com certeza um f3timo presente e muito fatil tambe9m. Vc conhece algum blog legal sobre a Europa???

Palikti komentarą