Gamink.lt

Vynuogėmis įdarytas ananasas

  • Ingredientai

    1 prinokęs ananasas
    200 g juodųjų vynuogių
    5 šaukštai chereso arba portveino

    Gaminimas

    Ananasą nuplauti, nusausinti, viršūnę su lapais nupjauti. Ananaso apačią nupjauti taip, kad jis gerai stovėtų lėkštėje.

    Ananaso vidų išskobti, minkštimą supjaustyti kubeliais.

    Vynuogesnuplauti,nusausinti,ištraukti kotelius. Kiekvienąvynuogęperpjauti pusiau, išskobti kauliukus ir sumaišyti su ananaso kubeliais, cheresu arba portveinu.

    Ananasą jdaryti, sandariai suvynioti į aliuminio foliją arba maišelį ir atšaldyti šaldytuve. Tai labai svarbu, nes ananaso aromatas gali jsigerti j produktus, esančius šaldytuve.

Palikti komentarą