Gamink.lt

Troškinta aviena su bulvėmis

  • Ingredientai
    120 g avienos
    100 g šviežių pomidorų
    100 g bulvių
    40 g morkų
    25 g svogūnų
    25 g pomidorų tyrės
    15 g lydyto lajaus
    druskos, žalumynų

    Gaminimas
    Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm kubeliais, o svogūnus – skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę dėkite mėsą ir apkepinkite. Kai mėsa apgels, sudėkite morkas , kiek vėliau – svogūnus ir apkepinkite. Vėliau sudėkite pomidorų tyrės, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 15 – 20 minučių. Tada sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytas bulves ir troškinkite toliau, kol mėsa suminkštės. Patiekdami valgyti apibarstykite žalumynais. Skanaus!

Palikti komentarą