Gamink.lt

Žemuogių uogienė

  • Ingredientai

    1kg žemuogių, 1kg cukraus

    Gaminimas
    Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių. Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja. Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

Lankytojų komentarai

  1. Flower 2014 November 16, 02:51

    Jei neklystu, tai apie 70 nreeedidplių virtinukų išeina. Bet aš darau juos tokius miniatiūrinius su vyno taure išspaudžiu. Jei daryti didesnius tai turėtų išeiti apie 50-60vnt.

  2. life insurance company 2014 December 3, 03:28

    The honesty of your posting is there for all to see

  3. life insurance quotes 2014 December 3, 03:39

    Great article, thank you again for writing.

Palikti komentarą

Kiti receptai