Gamink.lt

Marinuota veršiena su grietine

  • Ingredientai

    500 g veršienos
    4 šaukštai citrinos sulčių
    2 šaukštai aliejaus
    svogūnas
    petražolė
    morka
    pipirų
    druskos
    2 šaukštai miltų
    riebalų
    1,5 stiklinės vandens
    0,5 stiklinės grietinės
    petražolės lapelių

    Gaminimas
    Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minučių. Vėliau iš skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, pagaminti padažą su miltais, grietine ir petražolės lapeliais. Mėsą patiekti su padažu. Skanaus.

Palikti komentarą