Gamink.lt

Veršiena su mairūnu obuolių sultyse

  • Ingredientai

    1.600 g veršienos
    2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas
    šaukštas susmulkinto mairūno
    šaukštas miltų
    3.2 šaukštai sviesto
    žiupsnelis maltų garstyčių
    lauro lapelis
    šaukštas citrinos sulčių
    druskos

    Gaminimas
    Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. Patiekti su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

Palikti komentarą