Gamink.lt

Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu

  • Ingredientai

    1.500 g veršienos
    aliejaus
    druskos
    pipirų.
    Padažui:
    2.0,5 stiklinė vermuto
    3.1 citrinos žievelė
    4.3 citrinos gabalėliai
    5.3 apelsino gabalėliai
    šaukštas sviesto
    druskos
    pipirų.

    Gaminimas
    Veršieną supjaustyti, išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir
    pekepinti aliejuje. Paskui 15 minučių patroškinti. Paruošti padažą:
    citrinos žievelę 6 minutes blanširuoti, paskui supjaustyti. Į rieblus
    keptuvėje supilti vermutą ir pavirinti. Sudėti citrinos žievelę
    citrinos gabalėlius, apelsiną ir virti. Nukėlus keptuvę sudėti
    sviestą ir jį ištirpinti. Po to pasūdyti ir pabarstyti pipirų. Prieš
    patiekiant ant kiekvieno muštinio uždėti po citrinos ir apelsino
    gabalėlį ir apipilti padažu. Skanaus!

Palikti komentarą