Gamink.lt

Veršiena su vaisiais

  • Ingredientai

    1.500 g veršienos
    svogūnas
    2.2 bananai
    apelsinas
    3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų
    4.200 ml apelsinų sulčių
    5.6 šaukštai romo
    šaukštas aliejaus
    baltųjų pipirų
    druskos
    šaukštelis džiovinto peletrūno

    Gaminimas
    Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti romą, apelsinų sultis, sudėti bananus , apelsino minkštimą, tarkuotą žievelę, abrikosus su romu. Troškinti viską apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais. Skanaus!

Palikti komentarą