Gamink.lt

Alaus sriuba

  • Ingredientai

    2 buteliai alaus
    1 lazdelė cinamono
    1 stiklinė rūgščios grietinės
    1 šaukštas cukraus
    1 riekelė juodos paskrudintos duonos
    apelsino žievelė
    2 tryniai
    400 g balto sūrio

    Gaminimas

    Jei alaus sriuba verdama iš naminio alaus, tai jo galima neskiesti vandeniu, o į pirktinį alų reikia įpilti vandens. Paimti 0.5 litro vandens, sudėti džiovintą juodą duoną, prieskonius ir pavirinti. Po to nukošti, skystimą sumaišyti su alumi, pakaitinti ir užbalinti išplakta su tryniais rūgščia grietine. Prie šios sriubos atskirose salotinėse patiekiamas kaimiškas, kubeliais supjaustytas apdžiovintas sūris ir pyrago džiūvesėliai.

Gairės: ,

Į viršųKategorija: Sriubos

Palikti komentarą