Gamink.lt

Grybų ir makaronų apkepas

  • Ingredientai
    200 g. makaronų
    vandens
    400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų
    2 svogūnai
    60 – 80 g. rūkytos nugarinės
    2 kiaušiniai
    0,5 stiklinės pieno
    druskos
    pipirų
    1 šaukštas grietinės
    1 šaukštas tarkuoto sūrio
    1 šaukštas sviesto

    Gaminimas
    Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 – 3
    cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir
    pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti
    sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaronų.
    Kaiušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant
    produktų. Viršų patepti grietine, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti
    180 – 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje, kol paviršius gražiai
    paraus ir apkepas iškeps.

Lankytojų komentarai

  1. Lanh 2012 May 14, 10:15

    I was struck by the hoesnty of your posting

Palikti komentarą