Gamink.lt

Grybų ir kruopų apkepas

  • Ingredientai
    400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų
    2 svogūnai
    1 petražolė arba gabalėlis saliero
    3 šaukštai margarino
    1 stiklinė perlinių kruopų
    3 stiklinės vandens
    druskos
    2 kiaušiniai
    3 šaukštai grietinės

    Gaminimas
    Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą patiekti su pomidorų arba krienų padažu ir burokėlių arba agurkų salotomis. Skanaus!

Palikti komentarą