Gamink.lt

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine

  • Ingredientai
    500 g jautienos
    50 g riebalų
    2 svogūnai
    druskos
    pipirų
    0,5 šaukto pomidorų padažo
    morka
    gabalėlis saliero
    1 šaukštas miltų
    100 g rūkytos šoninės
    2 dešrelės

    Gaminimas
    Mėsą supjaustyti ir gerai išmušti. Tada apvolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, į berti druskos, pipirų, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir patroškinti. Ištroškinus, viską sudėti į dubenį, o ant viršaus uždėti pjaustytos šoninės ir dešrelių. Padažą, kuriame mėsa troškinosi perkošti ir užpilti ant mėsos. Skanaus.

Palikti komentarą