Gamink.lt

Troškinta veršiena

  • Ingredientai

    600 g veršienos
    riebalų
    morka
    svogūnas
    petražolė
    druskos
    2 stiklinės vandens
    2 šaukštai grietinės
    2 šaukšteliai miltų

    Gaminimas
    Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti karšto vandens ir troškinti. Pasūdyti. Ištroškintą mėsą supjaustyti ir apipilti padažu, pagamintu iš mėsos sulčių, miltų ir grietinės. Skanaus.

Lankytojų komentarai

  1. Serizhawa 2012 March 26, 11:31

    Pritarių visų pagyrom, kad esi šaunuolė – labai noatsubus įrašas :) o kas dėl autentiškų valgių ir knygų, tai pas mane pilna spintelė mamos senų apiplyšusių ir apipaišytų (mano mažos darbas :) ) įvairių knygų \”Lietuvių valgiai\”, \”Lietuvių patiekalai\”, \”Lietuviški receptai\” ir pan… bet smagiausia ir mano mylimiausia iš visų – tai \”Gero apetito\”. Ji versta, ne lietuvių rašyta, bet vistiek nuostabi knyga, talpinanti įvairių tautų receptus. Žinoma, kadangi ji rašyta prieš maždaug 50 metų, tai yra ir juokingų dalykų, pvz. iš amerikiečių virtuvės sandvičai, obuolių čatni – aštrus pikantiškas uždaras, donutai (čia reikia suprasti kad spurgos), italų minestra (minestrone) ir dar daug įvairiausių keisčiausių pavadinimų. Bet nepaisant to, ta knyga labai miela. O ir receptų joje be galo įdomių yra. Ir ji be paveikslėlių, kas , mano manymu, yra gerai, nes jie labai dažnai apgauna.Na, o tu labai sudominai mane su ta \”Lietuvos Virėja\” ar \”Didžiąja virėja\”, tai dabar reiks apieškot savo tetų namus, gal rasiu dar kokio nors gėrio užsilikusio :) Ir labai laukiu receptų iš gautųjų knygų :)

Palikti komentarą