Gamink.lt

Agurkų sriuba su inkstais

  • Ingredientai

    350 g sultinio
    65 g inkstų
    45 g petražolių
    15 g salierų
    20 g svogūnų
    30 g porų
    20 g rūgštynių
    20 g špinatų
    30 g agurkų
    10 g pieno
    75 g pieno
    1 kiaušinis
    druskos, pipirų
    žalumynų

    Gaminimas

    Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 5 – 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol išvirs, paskui supjaustykite griežinėliais
    Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite riebaluose. Į verdantį sultinį sudėkite pakepintas daržoves, nulupkite, supjaustykite agurkus, virkite 15 – 20 minučių.

    Prieš baigiant virti sudėkite supjaustytas rūgštynes ir špinatus, druską, prieskonius ir įpilkite pagal skonį užvirinto agurkų sūrymo.

    Patiekdami dėkite inkstų, užbalintų pieno ir kiaušinių mišiniu, pakaitintų iki 65-70o ir, užbarstę žalumynų. Skanaus!

Į viršųKategorija: Sriubos

Palikti komentarą