Gamink.lt

Gairė "uogos"

  • Aviečių kremas su braškėmis (0)

    Ingredientai 3 šaukšteliai želatinos 6 šaukštai apelsinų likerio 200 g aviečių 70 g cukraus 500 g braškių 1 šaukštas citrinos sulčių 100 g biskvitinių sausainių 2 šaukštai portveino... Plačiau »

  • Avietinis sapnas (1)

    Ingredientai 200 g aviečių 2 šaukštai citrinos sulčių 1 pakelis vanilinio cukraus 2 indeliai aviečių jogurto 1/8 l grietinėlės 4 ledo kubeliai Gaminimas Avietes nuplauti, perrinkti, o porą... Plačiau »

  • Braškių plokštainis (1)

    Ingredientai žiupsnelis miltų 6 šaukšteliai želatinos 600 g braškių 100 g cukraus 125 g serbentų drebučių 1/2 ir 1/4 l grietinėlės 50 g skaldytų migdolų 2 šaukštai migdolų likerio žiupsnelis... Plačiau »

  • Jogurto-uogų kokteilis (0)

    Ingredientai 450 g jogurto be priedų 2 nedideli prinokę bananai 1 puodelis supjaustytų šviežių arba šaldytų braškių 1 puodelis uogų (aviečių, mėlynių, gervuogių) Gaminimas Virtuvinio kombaino... Plačiau »

  • Krepšeliai su kremu ir avietėmis (0)

    Ingredientai 380 g miltų 200 g sviesto 130 g cukraus 1 kiaušinis žiupsnelis druskos Įdaras 1 pakelis vanilinio pudingo 1/2 l pieno 30 g cukraus 50 g sviesto 2 kiaušinių tryniai žiupsnelis druskos... Plačiau »

  • Ledų taurė su vyšniomis (0)

    Ingredientai vanilinių ir vyšnių ledų 460 g vyšnių iš kompoto 1/4 l 36% grietinėlės 2 pakeliai vanilinio cukraus 20 ml vyšnių likerio Gaminimas Iš šaldiklio išimti ledus ir įdėti į šaldytuvą.... Plačiau »

  • Lietiniai su avietėmis pagardinta grietinėle (0)

    Ingredientai 3 šaukštai miltų 1 kiaušinis žiupsnelis druskos 1/8 l pieno 150 g aviečių 2 šaukštai aviečių likerio 2 šaukštai cukraus 40 g sviesto 1/4 l šaltos 35% grietinėlės 1/8 l šokoladinio... Plačiau »

  • Rabarbarų drebučiai su braškėmis (1)

    Ingredientai 500 g rabarbarų 150 g cukraus 4 šaukštai obuolių tyrės 2 šaukštai želatinos 250 g braškių 1/4 l grietinėlės 1 pakelis vanilinio cukraus Gaminimas Nuplautus ir nuluptus rabarbarus... Plačiau »

  • Šaltalankių gėrimas (1)

    Ingredientai 2,5 stiklinės šaltalankių uogų, 1 stiklinė vandens, 3 valg. š. ar daugiau cukraus. Parušimo būdas: Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad... Plačiau »

  • Trešnių krepšeliai (0)

    Ingredientai 300 g miltų 100 g miltinio cukraus 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos 200 g sviesto Puošti 750 g trešnių be kauliukų 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas krakmolo 2 šaukštai trešnių... Plačiau »

  • Uogos su vanilės padažu (0)

    Ingredientai 250 g raudonųjų serbentų 250 g juodųjų serbentų 250 g aviečių 130 g cukraus 60 g ir šaukštelis krakmolo 1/4 l pieno 1 pakelis vanilinio cukraus 1 trynys Gaminimas Uogas nuplauti,... Plačiau »

  • Uogų ir bananų kokteilis (0)

    Ingredientai 1 bananas supjaustytas gabalėliais 2 puodeliai uogų - braškių (šviežių ar užšaldytų), žemuogių, gervuogių arba kitų uogų 1/2 puodelis mažų ledo gabalėlių 2 puodeliai jogurto... Plačiau »

  • Uogų pyragas (0)

    25-30 asmenų Sudėtis: 500 ml miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 šaukštas vanilinio cukraus, 150 ml cukraus „Demerara", 3 kiaušiniai, 100 g kambario temperatūros sviesto arba margarino.... Plačiau »

    • 1 puslapis iš 212»